Τα καλύτερα νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα


Το σόου της Λίντσεϋ Λόχαν, το παραλιακό κλαμπ της Λίντσεϊ Λόχαν, "δεν θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν, η σελίδα έξι έχει μάθει αποκλειστικά--και φαίνεται ότι το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Μυκόνου, το οποίο χρησιμεύει ως σκηνικό για την παράσταση, είναι επίσης κλειστό. Αυτά τα νυχτερινά κέντρα είναι τα αγαπημένα των ατόμων που αναζητούν διασκέδαση ειδικά εκείνων που θέλουν να χαλαρώσουν το Σάββατο το βράδυ. Ναι είναι στα Ελληνικά, αλλά μπορείτε να βρείτε κάποιον να σας βοηθήσει να το διαβάσετε. Αλλά πραγματικά αν περιπλανηθείς γύρω από το ψητό ή πας στην οδό Αδριανού στο Μοναστηράκι, ακριβώς δίπλα στην αρχαία αγορά και τις ράγες του μετρό, θα βρεις Εστιατόρια και ουζερί με δύο τύπους να παίζουν αυτό που θα έλεγε η "ελληνική μουσική".

Για τους τουρίστες που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και θέλουν να μάθουν τον τοπικό τρόπο ζωής, οι βασικοί τόποι της νυκτερίας δραστηριότητας είναι η περιοχή της πλάκας και η περιοχή της ψής και η παραλία κοντά και γύρω από την Ακρόπολη, στην πλάκα, όταν το κέντρο της Αθηναϊκής νυχτερινής διασκέδασης εξακολουθεί να τα θεάματα προσφέρουν συρτάκι και μπουζούκι για τους τουρίστες.

Τα μεγαλύτερα σωματεία βρίσκονται https://www.glentzes.gr/box-athens-club της πόλης προς την περιοχή της γλυφάτης και προσελκύουν τα πιο υψηλά προφίλ, δημοφιλών τραγουδιστών. Ένας από τους πιο διάσημους και καταξιωμένος τραγουδιστές στην Ελλάδα είναι ο Αντώνης Ρέους και αυτή η χειμερινή περίοδος θα εκτελέσει ζωντανά στην αρένα της Αθήνας. Κανείς δεν ήξερε πραγματικά τι έγινε με το νέο κλαμπ Λόχαν, εκτός από το γεγονός ότι έπρεπε να ανοίξει στις 15 Οκτωβρίου στη γειτονιά του γκάζι της Αθήνας.

Αν απολαμβάνετε την ελληνική μουσική, θα περάσετε πολύ καλά. Μια καλή επιλογή για το πού να πάτε για να ακούσετε καλή ελληνική μουσική είναι το βολικά τοποθετημένο περιβόλι t του Συλλόγου σε 19 λυροκράτους στην πλάκα όπου το Μπάμπης Τσέρτος συνήθιζε να παίζει. Είναι αρκετά ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι κάποια χρόνια μετά, ένας κυβερνητικός νόμος προσπάθησε να επιβάλει αυστηρότερους χρόνους κλεισίματος σε νυχτερινά κέντρα (κλείσιμο στις 3 π.μ.) για να ενισχύσει την παραγωγικότητα της χώρας, αλλά η εικονική εξέγερση έθεσε ένα τέλος σε αυτό και οι Αθηναίοι μπορούσαν να διατηρήσουν να γλεντάει ευτυχισμένα όλες τις ώρες.

Προωθήστε τη μόνιμη σύνδεσή σας--νυχτερινό κέντρο-a6449445723-στην ιστοσελίδα σας, το ιστολόγιό σας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν μερικά κλαμπ και εστιατόρια στην οδό misicleous, όπου μπορείτε να δείτε τα ρέμμπιτικα και τα λαϊκά αστέρια κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως το misicleous Music Club στη γωνία του Λυσίου. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το προσαρμοσμένο widget σχεδιασμού ταξιδιού για νυχτερινό κλαμπ Λόχαν στην ιστοσελίδα σας.

Comments